TILBAGE

Strandparken 70, Faldsled, Millinge

7 rum

233 m2

4.995.000

FLEXBOLIG 1. RÆKKE TIL VANDET

Omtrent 35 minutters kørsel fra Odense ligger denne fantastiske ejendom med direkte adgang til vandet på den ene side og skoven på den anden. Der er mulighed for flexbolig, og/ellerkan sagtens deles af 2 familier, medmindre I vil bosætte jer i det skønne område lige ud til Helnæsbugten. Blandt herlighedsværdierne er udsigten over vandet, lågen i haven, der hurtigt fører til stranden med badebro. Falsled Kro er blot 1,5 km ned af stranden, til den hurtige sult kan også anbefales ”Vandkanten” beliggende på havnen, et hyggeligt lille spisested, hvor lokale og fremmede mødes, til en frokost og et godt glas vin. Falsled er en aktiv lille plet i det Sydfynske, men ihærdige iværksættere, bl.a. arbejdes der med etableringen af et område hvor der skal være volleybane, udekøkken, sauna og badehuse mv.Desuden findes der allerede en lokal tennisbane. Der er desuden masser af mulighed for at leje både, paddleboards og kajakker,så man kan komme ud og nyde havet og besøge de små øer overfor Falsled.
Mange starter både sommer og vinter dagen med en svømmetur, andre benytter sig af skoven med gode løbe- og vandrestier, mountainbikespor og ridestier. Der er gode indkøbsmuligheder i Millinge, og ellers når I Faaborg efter ti kilometer –I Faaborg findes i øvrigt mange lækre specialbutikker.

En større renovering forvandlede i 2008 boligen, for her blev eksempelvis badeværelserne moderniseret, mens også køkkenet fik en opgradering. På samme vis skiftede man de fleste vinduer på den ene side af huset. Senere i 2016 kom en tilbygning til med et ideelt hjemmekontor med Troldtektloft og spots og den fineste udsigt over Helnæsbugten fra skrivebordet.De resterende kvadratmeter i stueplan fordeles på spisekøkkenet med et lækkert armatur, der sørger for kogende vand til morgenkaffen og Merbau-trægulv, som går igen flere steder. Tilstødende åbenbarer stuen sig med to havedøre og et markant glasparti, der inviterer havudsigten ind i hjemmet. Endelig er der tre værelser, toilet og badeværelse, mens førstesalen er indrettet med to værelser, hvoraf ét har walk-in-closet. Heroppe venter også et nydeligt badeværelse med kar på løvefødder og brus.

Haven er hegnet ind med smedejern fortil, ligesom lågen, der fører til vandet er udført i samme stil. Terrassen lader jer nyde udsigten til vandet, hvor I kan betragte bådtrafikken, mens børnene leger på den nemme græsplæne. Alt i alt en bolig der fortjener et besøg.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Dorthe Helt

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6152   |   Mobil: 2573 2221
dh@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &Living ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.