TILBAGE

Brogårdsvej 16, Bellinge, Odense SV

7 rum

260 m2

2.495.000

ET AF DE ÆLDSTE I BELLINGE

På Brogårdsvej 16 i midten af Odenseforstaden Bellinge møder I denne gamle og charmerende bindingsværksejendom. Det er byens tredje ældste, og stedets historie kan spores helt tilbage til 1725. I får med andre ord en sjælfuld bolig, og takket være den megen plads, er der masser af plads til selv den helt store familie. I kan se frem til blandt andet seks værelser, store, flotte opholdsrum og et væld af spændende detaljer, som på fornemmeste vis bidrager til den fabelagtige æstetik.

Jeres fremtidige hjem ligger fortrinligt og helt centralt i Bellinge, så hverdagen kommer nemt til at gå op i en højere enhed. Bare få skridt fra hoveddøren, lige på den modsatte side af vejen, finder I mere end en dagligvarebutik, og samtidig er I placeret yderst fordelagtigt i forhold til institutioner, skoler og idrætsfaciliteter. Rasmus Rask-skolen nås eksempelvis på bare få minutter på cykel.

I et lidt større perspektiv er adressen tillige attraktiv. Den korte afstand til Odenses centrum giver jer nem adgang til det rige handelsliv i landets tredje største by, mens I også kan tage for jer af de mange kulturarrangementer, der løber af stablen i koncerthusene og på spillestederne.

Det er med en sand Morten Korch-idyl, at det gamle bondehus toner frem. Facadens sorte træværk ledsages af hvidpudsede tavl, og hertil står det klassiske stråtag helt perfekt. Husets fire længer samler sig om en solrig og helt ugeneret gårdhave i midten, og som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på ikke mindre end 260 kvadratmeter.

I den østlige del af huset råder I over to store stuer, hvor også køkkenet fra 2017 er placeret i det ene. Under lofterne ses blotlagte bjælker, og ind ad sprossevinduerne modtages et behageligt lysindfald. I stuesektionerne er der trægulve, og under klinkegulvene er der indlagt gulvvarme. Det gælder også for de tre øvrige længer, der foruden de seks værelser også indeholder tre badeværelser og en mindre stue.

Udenfor har I den nævnte gårdhave, hvor I kan nyde sommeren, og på grundens i alt 1.625 kvadratmeter kan I ligeledes fornøjes over den fine græsplæne, der er ideel til børnene leg og boldspil.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Simon Fischer Olesen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6157   |   Mobil: 2873 9267
sfo@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &Living ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.