TILBAGE

Frederikshavnsvej 1A, Sæby

8 rum

302 m2

5.100.000

BO I SÆBY MØLLE

Siden opførelsen har møllen været under forskellige ejeres varetægt, og fraset korte perioder i 1600-tallet var møllen krongods under Sæbygård. Den tjente som kornmølle fra 1710 og frem, og fungerede desuden som toldgrænse. Senere, i begyndelsen af 1900-tallet, blev den energi, som turbinen producerede, brugt til at fremstille træuld. Det er, selv med dette korte overblik over ejendommens historie, ingen overraskelse at stedet er fredet, hvilket betyder, at der er væsentlige skattefordele forbundet med ejerskabet.

Sæby Å løber midt gennem byen, og fra jeres kommende bopæl har I således bare to minutters gang til det rige handelsliv, ligesom I er placeret fordelagtigt i forhold til havnen, stranden og flotte skove med mountainbikeruter. Golfbanen nås hurtigt i bil, og det samme er tilfældet for Sæbygård Slot.

Det er værd at bemærke, at der ikke er bopælspligt, hvilket betyder, at det står jer frit for, om I vil bruge de to separate og velindrettede boliger på henholdsvis 156 og 96 kvadratmeter som privatbolig, sommerhus eller om I vil lade hele eller dele af ejendommen indgå i et erhvervsforetagende. Det kunne være udlejning, liberalt erhverv eller lignende.

I alt råder I over fire opholdsrum, to toiletter, to badeværelser og ikke færre end fem værelser. Grunden er på ikke mindre end 1.870 kvadratmeter, og her er både solrige og overdækkede terrasser, græs til boldspil og fine udhuse i form af en stor dobbeltgarage med elporte fra 2019, et isoleret værksted på 45 kvm med brændeovn og et stort drivhus på 18 kvm.

Gældende kommuneplan for området:
SAE.B.01 .15 Kommuneplan 2015 = Møllen
Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Andreas From Koop

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

  |   Mobil: 2169 9023
afk@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &Living ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.