TILBAGE

Esrumvej 28D, Helsingør

5 rum

109 m2

5.995.000

CHARMERENDE MURERMESTERVILLA MED UDSIGT OVER BY OG ØRESUND PÅ 175 BRUTTO M2

Nu skal I rette opmærksomheden, for i Helsingør møder I denne vidunderlige murermestervilla, der aldrig før har været handlet på det åbne marked på trods af sine knap 90 år på bagen. Og det er en gemt skat, for I skal opleve et særdeles velholdt hjem, der på bedste vis er bevaret i den oprindelige, charmerende og gedigne stand. Heller ikke beliggenheden skuffer, for Esrumvej 28D ligger højt i bybilledet og åbenbarer en smuk udsigt over byen og Øresund samtidig med, at I er tæt på alt, hvad området har at byde på af praktiske fornødenheder og spændende attraktioner.

Gør et stop foran den flotte facade, der med sit røde tegltag, muret gesims, fuld kælder og beboelse i halvandet plan udgør et eksemplarisk billede på den klassiske arkitektur. Allerede udefra er det tydeligt, at huset står sundt og solidt, og de løbende forbedringer er da også foretaget med stor omhyggelighed og respekt for de originale tanker og den eksisterende, høje kvalitet. Endda i sådan en grad, at blandt andet vinduerne er udskiftet med kopier af de gamle. I 2019 blev hjemmet optimeret med en luft-til-vand-varmepumpe.
Det er væld af elegante, tidsprægede detaljer, der giver den helt særlig stemning, som I vil fornemme, når I træder indendøre, og selv skillebrættet til knagerne fra 1935 hænger endnu i gangen. Fyrretræsplankegulvene er pænt bevaret, og det samme gælder for køkkenet, der blot er opdateret i henhold til nutidens krav. Planløsningen er der heller ikke rørt ved, så I stueplan venter jer to stuer en suite, et køkken og et badeværelse. På førstesalen finder I et gæstetoilet og tre værelser, hvoraf det ene har udgang til altanen.

Kælderen er meget anvendelig til bl.a. teenageafdeling med egen ind- og udgang, og ventilation sørger for et godt miljø. Her får I flere disponible rum og et bryggers, og grundet boligens opbygning på en skråning ligger den i niveau med haven.
I må heller ikke snyde jer selv for at gå på opdagelse i den fantastiske og ugenerede have, der står med gamle træer og specielt det store fyrtræ som er plantet ved udstykningen i 1935 samt. velanlagte bede, efter at en havearkitekt har været inde over. Fra den hævede terrasse kan I tilmed skue over byens tage og helt til Kronborg og over kysten.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Emil Gohr

Indehaver

  |   Mobil: 3131 8181
eg@and-living.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos &Living ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.